Hagymaszirup? Igen!!!
Az ősztől tavaszig tartó
időszakban általában egyszer mindenki megfázik. A nátha csak pár napig
bosszant bennünket, de a köhögés sajnos akár heteken át kísér.
A házi praktikák olcsón elkészíthető, hasznos gyógymódja a hagymaszirup.
Elkészítése:
Egy-két nagyobb, durvára aprított hagymát befőttes üvegbe teszünk. Rákanalazunk pár evőkanál cukrot, lezárjuk az üveget, és felrázzuk az egészet. Szobahőmérsékleten tároljuk.
Másnapra a hagyma levet ereszt. Alkalmanként 1-2 evőkanálnyi mennyiség fogyasztása javasolt.
A házi praktikák olcsón elkészíthető, hasznos gyógymódja a hagymaszirup.
Elkészítése:
Egy-két nagyobb, durvára aprított hagymát befőttes üvegbe teszünk. Rákanalazunk pár evőkanál cukrot, lezárjuk az üveget, és felrázzuk az egészet. Szobahőmérsékleten tároljuk.
Másnapra a hagyma levet ereszt. Alkalmanként 1-2 evőkanálnyi mennyiség fogyasztása javasolt.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése